Joulu18

Joulu18

perjantai 15. huhtikuuta 2016

VIIKON VARRELTA

Viikko takana. Työntäyteinen viikko olikin, mutta nyt nautitaan taas vapaapäivistä. Ja aurinkoisesta kevätsäästä, ainakin tänään täällä Oulun korkeudella :)

Viime viikonvaihteessa tein kylvöjä. Keittiön taso on nyt valjastettu johonkin aivan muuhun kuin leipomiseen tai kokkailuun...


Tämän lisäksi purnukoita on takan päällä, pesuhuoneessa, yläkerrassa... Ihan kaikille tasoille ja pöydille ei purnukoita voi laittaa, sillä Vili on myös ERITTÄIN kiinnostunut viljelyksistä. Ja Vilin kiinnostus voi käydä vähän kohtalokkaaksi näille kasvateille...Jos siemenet itävät ja taimet lähtevät hyvin kasvuun ( mitä tietysti toivon ) niin luulen, että kuukauden kuluttua toivon jo kovasti saavani siirtää kasvatit kasvihuoneeseen.

Viime viikkojen aikana olen myös todennut, että taimien kasvatus hyvin varhain ei ilman lisävaloa hyödytä. Helmikuussa kylvin kokeeksi vähän basilikaa ja vasta viimeisen kahden viikon aikana taimet ovat päässeet kunnolla vauhtiin. Nyt ne kurkottelevat jo oikein tanakoina kohti aurinkoa, mitä basilika rakastaa!
Tuo ruukun päällä oleva kehikko on muuten tuunattu vanhasta, rikkimenneestä, pöytälampusta. Päällä kuumaliimalla kiinnitetty kristalli.Käsityorintamalla on tällä hetkellä meneillään isoäidin neliöiden virkkausta. Suuria ja yksivärisiä. Vielä muutama neliö ja sen jälkeen kokoaminen kesäiseksi neuleeksi.Päässä muhii jo seuraava projekti. Karkkisävyinen kesäpusero jämälangoista. 


 Malli vielä suunnitteilla, todennäköisesti jotain raitaista tai sitten jotain aivan muuta... Katsotaan!

2 kommenttia:

  1. Voi siellä näyttää niin hyvältä joka rintamalla! Täällä vielä odotellaan sitä taimilähetystä....ei oo kuulunut mitään. Viikko sitten nakkasin kuitenkin samettikukan siemeniä multaan ja nehän iti heti:) Jotain on saatu aikaiseksi!

    VastaaPoista
  2. No mutta sinähän oletkin ollut Remontti-Reetana kevät-talven:) Eihän kukaan enempäänsä ehdi. Jään innolla odottelemaaan sisustuskuvia...

    VastaaPoista