Tammi2019

Tammi2019

tiistai 22. marraskuuta 2016

MESSUILUA, OSA 2

Lähestyvä joulu oli saanut myös tontut saapumaan Kädentaitomessuille.
Eija Prokkolan, Tyynelän tontut olivat paikalla isolla porukalla. Tonttujen syntysija on Tonttukylässä Kokkolan ja Pietarsaaren välissä, Luodon kunnassa. Tontut on tehty alusta loppuun käsityönä ja jokaisella tontulla on käsimaalatut, yksilölliset kasvot.Riihi-Set tontut Vetelistä olivat vallanneet yhden messosaston. Valloittavia, vai mitä?Aivan lauantai-iltapäivän päätteeksi osuimme myyntipisteeseen, josta löytyi kukka-asetelmissa tai kransseissa käytettäviä pieniä somisteita. Samoja, joita löysin Oulun Kädentaitomessuilta. Silloin jäi harmittamaan, kun nuukailin ostoissani ja nyt tuli tilaisuus korjata asia! Eilen näitä pikku ihanuuksia piti jo mallailla sammalien sekaan.

Mutta palataan vielä tonttuihin. Esittelen teille nyt meidän kotitonttu Iivarin;Iivari hyppäsi mukaani Riihi-Set osastolta ja se ei olekaan pelkästään joulutonttu vaan ihka aito kotitonttu.


Vaikka ne punapipoiset ovat niitä varsinaisia joulutonttuja niin joulun lähestyessä Iivari pilkahtelee jouluisissa puuhissa täällä blogissa. Ei ehkä joka päivä... Välillä täytyy pitää rokulipäiviä, sillä tonttuilu on täyttä työtä:) Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti