Tammi2019

Tammi2019

perjantai 17. marraskuuta 2017

TERVEISET KESÄLOMALTA!

Luit aivan oikein.
Kuluneella viikolla olen viettänyt viimeistä kesälomaviikkoani, joka siirtyi syyskuun lopulta marraskuulle. Tämä on ollut sellainen pienten, tekemättömien, hommien viikko. Syystä tai toisesta
(niitähän arjessa tuppaa löytymään) toteutusta vaille jääneiden juttujen toteutusta, kuten itselle tarpeettomien tavaroiden laittamista kiertoon kirpputorilla tai sen "törkykaapin" siivousta, jonne vain paiskaa tavaraa sen enempää ajattelematta. Uskomatonta, millaisia energiasyöppöjä tekemättömät asiat ovat ja kuinka hyvä olo tulee, kun hommat saa tehtyä!

No, ei tämä viikko suinkaan ole ollut pelkän siivouspuuskan vallassa pyörimistä vaan aikaa on toki ollut muuhunkin. Päivittäiset metsälenkit ovat venyneet normaalia pidemmiksi Bennon ja Vilin kanssa ja samalla olen vielä kerännyt metsän aarteita talvisiin asetelmiin.


Ulkoeteisen ikkunalautojen asetelmissa havuja, varpuja ja kotipihan tuijan oksia.
Männyn oksat ovat siitä kivoja, että ne säilyttävät neulasensa kuusen havuja paremmin ja pelkästään muutama oksa tuo runsautta asetelmiin. Kaappeja siivotessa löysin keinolumi- suihkepurkin ja ajattelin tupsauttaa sitä havujen päälle joulun lähestyessä. Hennon valoköynnoksenkin voisi havujen sekaan kieputtaa ja mahdollisesti punapiponen tonttu hyppää laatikon reunalle vartioimaan sisääntulijoita...

Kuluneessa seinäkorissa männyn oksat levittävät mietoa metsän tuoksua eteiseen.Myös joulun suunnittelua viikko on jo sisältänyt, eihän jouluun ole kuin runsas kuukausi enään aikaa!
Palataan niihin jatkossa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti