Joulu18

Joulu18

tiistai 5. joulukuuta 2017

HYGGEILYÄ

Aamulla pikkupakkanen, ( -13 astetta), lomapäivä ja ei kiire minnekään!
Ihana, pehmoinen, lämpö täyttää kodin uunin lämmetessä...
Kynttilöiden valossa seuraan päivän valkenemista..

Jos tämä ei ole hyggeilyä niin ei sitten mikään!
Me suomalaiset on osattu kyllä hyggeillä aina. Ajatelkaapa vain saunomista, metsässä samoilua, tähtitaivaan ihailua, sateen ropinan kuuntelua ja mitä kaikkea sitä onkaan?
Tuo tanskalaisten hyggeily voisi olla suomalaisittain vaikka kotoilua:)

Joulun lähestyminen on puraissut täällä jo ihan kunnolla. Viikonvaihteessa esille nostettujen kynttelikköjen lisäksi pientä muutakin on jo esillä;


Vuosi sitten hankin uusia joulukuusen koristeita Pökkylän punasesta- tuvasta. Koska ne ovat kauniita ja joulun aika tuntuu aivan liian lyhyeltä niistä nauttimiseen niin miksipä ei jo aiemmin näin lasimaljassa.

Enkelit ja sydämet tulevat aina kuulumaan sisustukseeni, eikä vain jouluna...Eilen illalla ruokaostoksilla käydessä hypistelin sinivalkoisia kukkakimppuja huomisen itsenäisyyspäivän kunniaksi, kauppaan kuitenkin jäivät. Äskeisellä happihypyllä metsän laidassa nappasin muutaman männyn oksan sisälle maljakkoon. Metsä puineen, mikä sen suomalaisempaa eli tällaisilla kukilla mennään kohti huomista 100 -vuotis päivää...
Ja nyt on kuulkaas aika tunnelmoinnin jälkeen ryhtyä tositoimiin. Eli pipari- ja torttutaikinan tekoon, sillä huomenna meillä leivotaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti