Tammi2019

Tammi2019

tiistai 12. joulukuuta 2017

JOULUN ODOTUKSESTA NAUTTIMISTA

Viimeinen viikko on töiden ohella täyttynyt jouluisista puuhista.
Piparitaikinan teko mausteisine tuoksuineen ja pipareiden leipominen ovat joulupuuhien suosikkilistalla. Eikä pipareiden maistelukaan ole hullumpaa.. ja nimenomaan jo ennen joulua.
Jouluna on niin paljon herkkuja, että piparit jäävät silloin usein syömättä.


Yhdet pikkujoulutkin ( ne ainoat) ovat mahtuneet menneeseen viikkoon.
Sunnuntaina kolme iloista naista suuntasivat Luohualle, Pökkylän punaiselle tuvalla, viettämään hieman erilaista pikkujoulua. Idyllisestä maalaismaisemasta  löytyy tunnelmallinen sisustusmyymälä, jonka yhteydessä on myös lankakauppa. Eivätkä Pökkylän punasen tuvan tilausravintolan tarjoilut tuota koskaan pettymystä. Sunnuntaisissa pikkujouluissammekin nautittiin herkullinen ateria ja jälkiruoka Kolmen suklaan kakku vei melkein kielen mennessään niin hyvää se oli...

Tässä pari kuvaa sisustusmyymälän sisääntulosta. Itse myymälässä oli niin paljon kaikkea ihasteltavaa ja hypisteltää, että unohdin valokuvauksen siellä kokonaan! Jokainen joka on paikassa käynyt ymmärtää, kuinka siellä pää menee pyörälle 😃 Joulupukin lahjakonttiin löytyi täydennystä ja itselle muutama kaunis joulukuusen koriste, vähän blingblingiä.
Vuoden takaisesta postauksestani pääset myös aistimaan Pökkylän joulutunnelmia, silloin maltoin jossain välissä napsia kuvia myymälästä ja juhlatilastakin.

Tänään oli sitten viimeinen joulukorttien postituspäivä siihen edullisempaan hintaan.
Niinhän siinä kävi, että viime tippaan korttien postitus jäi tänäkin vuonna. Tosin kirjoitettuina ovat olleet loka-marraskuusta asti. Tänä vuonna ei askartelukärpänen puraissut ja läheisille lähtivät Ifolorilla omista valokuvista teetetyt joulukortit. Ensimmäiset joulukortit olivat meillekin jo tänään tulleet...


Toivottavasti tapa lähettää joulukortteja säilyy pitkään, sillä on niitä vain niin kiva paitsi lähettää myös saada!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti