Tammi2019

Tammi2019

sunnuntai 13. toukokuuta 2018

TERVETULOA KESÄ!

Toiveestani vietän tänä vuonna neljän viikon kesälomani nyt toukokuussa.
Ja mitkä lomasäät! Helteisissä tunnelmissa pihan haravointi, marja-aronia aidan aluksen putsaus ja katteen kärräys ovat sujuneet varsin lupsakasti.Puutarhan työkalut ovat löytyneet muuton jäljiltä ja ne on viritetty istutuslaatikoiden tuntumaan odottamaan tulevaa viikkoa ja kylvösten tekoa. 


On täällä vain fiilisteltykin; annettu auringon lämmittää, kävelty paljain varpain nurmikolla ja nautittu päiväkahveja terassilla.


Aivan hirveästi tekisi jo mieli hyökätä kesäkukkaostoksille. Toistaiseksi olen kuitenkin tyytynyt vain siirtämään lahjaksi saadun, upean, muraattiamppelin sisältä ulkoilemaan ja ihastellut sinisiä orvokkeja. Tänä vuonna kesäkukiksi taitaa valikoitua jotain herkkää; vaaleanpunaisia pelargonioita, ehkä ruusuja, pari hortensiaa, jotain vihreää.... Näin se kuume lisääntyy ja kohta on pakko rynnistää puutarhalle! Ehkä jo huomenna...
Alkuviikosta odottaa myös vuorenkilpiprojekti. Edellisessä kotipihassa vuorenkilpi reunusti yhtä suurta perennapenkkiä ja välillä jo ajattelin, että kiitos ei enää. Mutta kuinka ollakaan...Rinnepihastamme löytyi selvä tilaus vuorenkilvelle ja mikä hauskaa niin Torissa kysyntään oli tarjous. Eräs puutarhaharrastaja halusi vuorenkilvistään eroon ja niinpä meille muutti eilen melkoinen määrä vuorenkilpeä odottamaan istutusta uudelle kasvupaikalleen.


 Ihan mahtavaa 😎

2 kommenttia:

  1. Kääk miten ihanalta teillä näyttää ♥♥♥ Huikea tuo muraattiamppelikin! En malta oottaa lisää kuvia uudesta pihasta ja kodista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos:):):)
    Piha on vielä hyvin neitseellisessä tilassa, mutta mahdollisuuksia täynnä. Vähitellen, vähitellen...

    VastaaPoista